Apple, Érintőképernyős, Érintős, Blackberry, LG, Mobil, Mobilok, Mobiltelefon, Nokia, Okostelefon, Palm, PDA, Sony Ericsson, Telefon, Telefonok, Telekommunikáció, Wifi

A népszerű Skype és a hasonlóan népszerű Nokia mobiltelefon és társai

Várhatóan májusban már az online áruházak slágerlistáin is vezetni fog a Nokia N97 mobiltelefon, amin már gyárilag telepített Skype program található. A szolgáltatók körében természetesen nem aratott osztatlan sikert, hogy ez a wifis telefon ingyenes, illetve igen kedvezményes hívásokra ad lehetőséget ott, ahol vezeték nélküli hálózat elérhető.

skype-logo1

Telefonáljunk az internet segítségével, vesződség nélkül – Nokia N97 mobiltelefon

Természetesen érthető a félelmük. Azonban a Skype költséghatékonysága kiélezi a versenyt és új eddig nem ismert lehetőségekkel kecsegtet a mobilpiacon. A májusra bejelentett N97 érintőképernyős telefon óriási előnye, hogy nem kell bajlódni a szoftver telepítésével -amely más telefonok esetében igencsak ügyes-bajos feladat-, hanem már frissiben a bekapcsolás után használni tudjuk azt. Cseveghetünk írásban-szóban ismerőseinkkel, akik hasonló készülékkel rendelkeznek vagy a számítógépük előtt ülnek és Skype-ot használnak; vagy kihasználhatjuk az olcsó percdíjakat és Skype Creditünket feltöltve vonalas- illetve mobiltelefont is hívhatunk bármikor. Külföldön élő barátunkkal, ismerősünkkel, rokonunkkal való kapcsolattartás is könnyebbé válik.

Más készülékek amelyeken elérhető a Skype

Jó néhány korábbi mobiltelefon is kompatibilis a Skype használatára,  jóllehet telepíteni kell az eszközt, ami -mint már említettem- olykor gondokat okozhat:

Nokia N95 8GB

LG Renoir KC910

Sony Ericcsson K850i

A Nokia mellett a Blackberry is bejelentette, hogy Skype-kész mobiltelefont fog a piacra dobni a jövőben,  és  természetesen Apple iPhone esetében is hivatalosan hozzáférhető a kiszolgáló program.

Témával kapcsolatos fontos linkek:

A Three szolgáltató ismertetője a Skype használatáról mobiltelefonokon

Információ és Skype letöltése mobilra a Skype oldaláról

Illusztráció forrása: http://www.slashphone.com

Reklámok
Általános

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s